Неподалік Краматорська під час виконання бойових завдань загинув військовий зі Львівщини

Неподалік Краматорська під час виконання бойових завдань загинув військовий зі Львівщини

Після повномасштабного вторгнення, 7 березня Іван відправився на фронт захищати Україну від ворога

У війні з російськими окупантами Дрогобицька громада втратила ще одного Героя – 32-річного мешканця Нагуєвич Івана Луніва. Під час виконання бойових завдань, 29 листопада воїн загинув, неподалік Краматорська на Донеччині.

Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Іван Лунів народився 14 червня 1990 року в селі Нагуєвичі. Тут навчався та проживав. Служив у Львові. Після повномасштабного вторгнення, 7 березня Іван відправився на фронт захищати Україну від ворога. Воював у складі ВЧ А-0284.

Під час виконання бойових завдань, 29 листопада воїн загинув, неподалік Краматорська на Донеччині. З рідних у Героя залишилось два брати та сестра.

Прибуття конвою з тілом захисника очікується у понеділок, 5 грудня, близько 11:00 на Перехресті Героїв. О 19:00 в домі загиблого відслужать парастас. Чин похорону загиблого Героя відбудеться у вівторок, 6 грудня, у церкві перенесення мощей Святого Миколая у селі Нагуєвичі.

Вічна пам’ять та слава Герою!

Нагадаємо, від поранень, отриманих на фронті, у шпиталі Дніпра загинув Сергій Коцік. Він був гірником шахти «Лісова» та воював проти російських окупантів.

Читайте також:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності