Новий реабілітаційний центр та дефіцит електроенергії: головні новини Львівщини за 2 грудня

Новий реабілітаційний центр та дефіцит електроенергії: головні новини Львівщини за 2 грудня
  • У Львові з’явиться Національний реабілітаційний центр. Верховна Рада України ратифікувала рамкову Угоду між Урядом України та Урядом Республіки Австрія про економічне співробітництво у розвитку проєктів.
  • Дефіцит в енергосистемі Львівської області, у порівнянні із зимовим періодом 2021 року, становить 25%. За словами Козицького, взимку в мирний час за добу Львівщина споживала 800МВатт електроенергії. Станом на вчорашній вечір, 1 грудня, Львівщина спожила 586МВатт електроенергії, що є приблизно на 200МВатт менше у порівнянні з показниками торік, тобто дефіцит склав близько 25%.
  • Бізнес залишатиметься у Львівській області, якщо для нього будуть створювати відповідні умови.Про це заявив голова Львівської ОВА Максим Козицький на Західноукраїнському форумі партнерства, передає кореспондентка LVIV.MEDIA.
  • У Львові визначили 18 локацій у кожному районі міста, де будуть продавати ялинки та інші хвойні дерева. Торгівля там відбуватиметься з 17 грудня 2022 року до 6 січня 2023 року. Перелік локацій — за посиланням.
  • Через відсутність електроенергії на Львівщині можливі перебої в роботі системи оповіщення, оскільки електромеханічні сирени старого зразка потребують напруги 380В. Як дізнатися про повітряну тривогу, якщо нема електроенергії — пояснення Козицького

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності