У Львові розпочався Західноукраїнський форум партнерства

У Львові розпочався Західноукраїнський форум партнерства

Це одна з найбільших нетворкінг-платформ України

У Львові 2 грудня стартував Західноукраїнський форум партнерства. Це одна з найбільших нетворкінг-платформ України, присвячена реаліям сьогодення, ведення та розвитку бізнесу в період війни, перспективам співпраці між державою та підприємцями.

Про це повідомляє журналістка LVIV.MEDIA з форуму.

У межах Західноукраїнського форуму партнерства відбудуться окремі панельні дискусії, присвячені найактуальнішим темам сфер політики, економіки та бізнесу, виставка релокованих підприємств та франшизного бізнесу, Startup Expo — виставка українських стартапів та Business Expo — експо-виставка ключових підприємств регіону та країни, а також діятиме найбільша платформа для нетворкінгу та обміну досвідом представників бізнесу, влади та соціальної сфери.

«Сьогодні ми говоритимемо про економіку, але, напевно, це можливо тільки завдяки Збройним Силам України. Величезна подяка їм за таку можливість. З іншої сторони, говорити про економіку з тими людьми, які її роблять. Величезна подяка вам за цей повний зал, що попри війну, проблеми з електропостачанням, міграцію та релокації, ви вірите в Україну. Величезна подяка саме внутрішньому інвестору, українському підприємцю, фізичній особі-підприємцю, юридичній особі-підприємцям і просто людям, які вірять у власну державу», — сказав під час відкриття форуму голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Додамо, що цьогорічний форум зібрав на Львівщині понад 20 провідних фахівців у галузі економіки зі всієї України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності