Нові графіки відключень та обласний бюджет 2023: головні новини Львівщини за 1 грудня

Фото: Микита Печеник, LVIV.MEDIA
Фото: LVIV.MEDIA

У Львові стартував повторний централізований збір документів на отримання учнівських «ЛеоКарт»

  • Оскільки ситуація в енергосистемі України дещо стабілізувалася, львівські енергетики сформували графік подачі електроенергії для споживачів. Електроенергію подаватимуть двічі на добу по чотири години (разом — 8 годин). В інші години доби слід бути готовим до відключень.
  • Голова Львівської ОВА Максим Козицький підписав розпорядження про затвердження обласного бюджету на 2023 рік. Обсяг бюджету Львівської області у новому році становитиме 6,8 мільярдів гривень. На що підуть кошти — читайте за посиланням.
  • У Львові на вулиці Степана Бандери встановлюють антипаркувальні стовпці, які регулярно зносять водії. Антипаркувальні стовпці облаштовують у рамках реконструкції вулиці. Загалом по всій вулиці ще мають доставити близько пів сотні антипаркувальних стовпців.
  • У Львові стартував повторний централізований збір документів на отримання учнівських «ЛеоКарт». Школярі Львівської громади, які ще не подали документів на учнівський електронний квиток, можуть зробити це у своєму навчальному закладі. Детальніше — за посиланням.
  • Українці, які вимушено переїхали до Львова через повномасштабне вторгнення рф, отримують тут прихисток і допомогу, зокрема й медичну. Так, від 24 лютого лікування й консультації у місті отримали понад 120 тисяч людей.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності