• Головна
  • Новини Львівщини
  • На Львівщині споживачі зможуть дізнаватися про відключення електроенергії у новий спосіб: деталі

На Львівщині споживачі зможуть дізнаватися про відключення електроенергії у новий спосіб: деталі

На Львівщині споживачі зможуть дізнаватися про відключення електроенергії  у новий спосіб: деталі
Фото: pexels

Після реєстрації на сайті анкетні дані користувача додадуть до розсилки інформації упродовж 7 робочих днів

На Львівщині споживачі зможуть дізнаватися про аварійні відключення електроенергії у «Персональному кабінеті» на сайті «Львівобленерго». Також там можна буде переглянути орієнтовний час відновлення електроживлення та попередження про планові ремонтні роботи.

Про це 1 грудня повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram.

Зареєструвавшись на сайті енергорозподільчої компанії, споживач отримуватимете сповіщення про відключення на електронну адресу, а також через чат-боти у Viber чи Telegram.

Після реєстрації на сайті анкетні дані користувача додадуть до розсилки інформації упродовж 7 робочих днів. Відтак, користувачі зможуть отримувати повідомлення про аварійні відключення та планові роботи.

Якщо споживачі уклали з обленерго один договір на декілька об’єктів, то інформацію про відключення кожного з них можна отримувати окремо.

Нагадаємо, на Львівщині тривають аварійні відключення. Станом на зараз у нашій області продовжують застосовувати аварійні відключення за такою схемою: на 8 годин електроенергію відмикають, на 4 години живлення повертають, опісля знову на 8 годин відключають споживачів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності