Повний комплект нагород: плавчині зі Львівщини успішно виступили на чемпіонаті України

Одразу три золоті медалі вдалось вибороти Марії Городній

Цими днями у Броварах відбувся чемпіонат України з плавання серед юніорів, молоді та дорослих. Львівщину на змаганнях представляли четверо спортсменів, які продемонстрували чудові результати.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Так, одразу три золоті медалі вдалось вибороти Марії Городній. Вона стала чемпіонкою у плаванні вільним стилем на дистанціях 1500, 400 та 800 метрів. Тренують спортсменку Андрій Копетчак та Андрій Шиманський на тренувальній базі аквапарку «Пляж» та у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі «Здоров’я».

Крім того, медалі виборола й Софія Лесняк. Серед юніорів вона стала першою у плаванні вільним стилем на дистанціях 1500 та 800 метрів, а також дівчина виборола «бронзу» на дистанції 400 метрів. Натомість серед молоді та дорослих вона стала віцечемпіонкою на дистанціях 1500 та 800 метрів вільним стилем. Спортсменку тренує Сергій Стецькович на базі аквапарку «Пляж».

Нагадаємо, 27 листопада у Києві завершився чемпіонат України з вільної боротьби серед кадетів та кадеток. На ці змагання зі Львівщини відправили команду області у складі 23 спортсменів до 17 років. Загалом вони здобули 12 медалей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності