Львівська область отримає джерела резервного живлення від Чехії

Львівська область отримає джерела резервного живлення від Чехії

Чеська сторона зазначила, що планує доєднатись до відновлення енергетичної інфраструктури

У понеділок, 28 листопада, чеська делегація у Львові зазначила, що планує передати Львівській області джерела резервного живлення.

Про це йдеться на сайті Львівської ОВА.

Чеська сторона зазначила, що планує доєднатись до відновлення енергетичної інфраструктури, а також передати Львівській області джерела резервного живлення.

Їх використовуватимуть для забезпечення підтримки критично важливих підприємств і соціальних закладів. Також передадуть медичні обладнання та засоби.

Таку заяву зробили представники чеських компаній з Генеральним консулом Чеської Республіки на зустрічі у Львові із керівництвом профільних департаментів Львівської ОВА.

Чеська Республіка передала ліжка для пацієнтів медзакладів Львівщини та проводить ремонт двох операційних відділень.

Крім цього, делегація чеських підприємців відвідала Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи та пообіцяла облаштувати два лікувальні кабінети.

Нагадаємо, Федеральна земля Штирія (Австрія) готова допомогти Львівщині підготуватися до опалювального сезону в умовах повномасштабної війни. Крім того, вона готова співпрацювати з областю в межах нових економічних та культурних проєктів. Для цього австрійці приїдуть до Львова, щоб обговорити це наживо.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності