У Трускавці облаштували «Пункти незламності»: перелік локацій

У Трускавці облаштували «Пункти незламності»: перелік локацій

Наразі цілодобово працює лише один пункт — у Трускавецькій міській лікарні

У Трускавці завершили облаштування «Пунктів незламності». На сьогодні у громаді функціонують шість таких пунктів.

Про це повідомили у Трускавецькій міській раді.

Перші три «Пункти незламності» відкрились на базі:

  • КНП «Трускавецька міська лікарня» на вул. Данилишиних, 62. Пункт обладнаний генератором та пальним і вже працює 24/7 незалежно від ситуації з електрикою. Тут можна зігрітись, зарядити телефони, отримати медичну допомогу, випити гарячого чаю/кави, є мінімальний набір продуктів та речей першої потреби для мам і дітей;
  • Територіального центру соціального обслуговування громадян, вул. Стебницька, 66. Пункт обладнаний генератором та необхідною кількістю пального, працює в будні у робочі години установи з 8:00 до 17:00. Серед доступних опцій: живлення для мобільних приладів, аптечка, можливість зігрітись, місця для відпочинку/роботи;
  • Трускавецької міськради, вул. Бориславська, 2. Пункт обладнаний генератором та необхідною кількістю пального, працює в будні у робочі години установи з 8:00 до 17:00. Тут можна зарядити гаджети, є доступ до інтернету (залежно від наявності електроенергії, з’єднання), чай/кава, аптечка, сухий перекус, місця для відпочинку/роботи.

Решта три будуть розгорнуті на базі трьох міських шкіл у приміщеннях, які слугують укриттям. Вони запрацюють тоді, коли електроенергія буде відсутньою більш як 24 години, а навчальний процес буде зупинено. Зокрема, пункти працюватимуть у:

  • СЗШ № 1, вул. Садова, 14;
  • НВК «СЗШ № 2 — гімназія», вул. Данилишиних, 19;
  • СЗШ № 3, вул. Стебницька, 98.

Зазначається, що всі «Пункти незламності» в Трускавці обладнані генераторами: потужності будуть невисокими, але енергії вистачить для мінімальних потреб. У кожному пункті можна буде підзарядити мобільні пристрої, зігрітись, випити гарячого чаю чи кави, подекуди й перекусити. Доступ до інтернету буде не всюди, адже це залежатиме від можливостей самої установи.

Окрім зазначених, «Пункт незламності» також працює на базі Трускавецького відділу МВ ГУ ДСНС, який знаходиться на вулиці Бориславській, 20.

Додамо, що наразі цілодобово працює лише один пункт — у Трускавецькій міській лікарні. Натомість за умови довготривалої відсутності електрики (понад 24 години) всі «Пункти незламності» на території Трускавця будуть готові до роботи 24/7.

Нагадаємо, по всій Львівські області продовжують облаштовувати «Пункти незламності». Перейшовши за посиланням, можна з‘ясувати, де біля домівки найближче є такий пункт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності