Ситуація зі зв’язком та ДТП з електроопорою: головне на Львівщині за добу

Ситуація зі зв’язком та ДТП з електроопорою: головне на Львівщині за добу

Також розповідаємо про ситуацію з електроенергією в області

  • У Городку на Львівщині трапилась ДТП з маршруткою. Автопригода трапилася біля п’ятиповерхових будинків на вулиці Львівській. Чи були пасажири в салоні маршрутки на момент ДТП, невідомо.
  • У неділю, 27 листопада, доступність мобільного зв’язку в Україні перевищила 83%. У Львівській області наразі доступність базових станцій не перевищує 90% від їхньої загальної кількості. Проблеми зі зв’язком можуть відчувати мешканці Одеської області, де на ранок доступними були близько 70% базових станцій мобільних операторів.Крім цього, у Запорізькій області станом на ранок неділі працювали близько 50% базових станцій українських мобільних операторів, що пов’язано, перш за все, з «діяльністю» російських окупантів.
  • На Львівщині одночасно користуватися електроенергією та водою можуть 50% споживачів. Це наслідок масованого ракетного удару, який ворог завдав по всій країні 23 листопада. Перебоїв з постачанням тепла нема. Без електроенергії 718 населених пунктів нашої області, 314 без живлення частково.
  • На Львівщині до об’єктів критичної інфраструктури належать 25% споживачів «Львівобленерго». До критичних об’єктів належать медзаклади, ТЕЦи, насосні станції, військові об‘єкти, об’єкти, які забезпечують подачу води, зв’язок, сервери, зберігання ліків, органи правопорядку. Якщо будинок живиться від однієї лінії з такими об‘єктами, то живлення у ньому також не виключатимуть.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності