П’ятьох нацгвардійців зі Львівщини нагородили державними відзнаками посмертно

П’ятьох нацгвардійців зі Львівщини нагородили державними відзнаками посмертно

Родинам воїнів вручили орден «За мужність» I ступеня, ордени «За мужність» III ступеня та орден Богдана Хмельницького III ступеня

У Львові рідним гвардійців, що загинули у бою за Україну, вручили нагороди. Це зробили начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький та начальник Західного територіального управління Нацгвардії України, бригадний генерал Олександр Буравков.

Про це повідомили у Західному територіальному управлінні Національної гвардії України.

«Жодні слова зараз не втішать вас, адже ви втратили найрідніших вам людей. Та хочу вас запевнити, що жоден з цих воїнів не буде нами забутий, вони навічно в строю поруч з нами», - звернувся до присутніх бригадний генерал Олександр Буравков.

Так, трирічна донечка майора Михайла Савчука, Ярослава, та її мама зі сльозами на очах отримали орден Богдана Хмельницького III ступеня, яким героя нагородили посмертно. Орденом «За мужність» I ступеня було нагороджено головного сержанта Руслана Сіксоя. У чоловіка залишилась дружина та дві донечки.

Водночас 6-річному Устиму та 15-річній Анні разом з мамою Ольгою вручили орден «За мужність» III ступеня, яким було нагороджено молодшого лейтенанта Івана Дацка. Ордени «За мужність» III ступеня отримали й родини загиблих старшого солдата Ігоря Краснобрижа та Сергія Лєсніци.

Нагадаємо, двох військових зі Стрийщини нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності