У Бродівській громаді працюватимуть «Пункти незламності»: перелік локацій

У Бродівській громаді працюватимуть «Пункти незламності»: перелік локацій

Спеціальні палатки з утепленням громаді надав проєкт «ГОВЕРЛА» від USAID, частину з яких передали військовим, відповідно до їхніх запитів

На випадок знеструмлення протягом більш ніж 24 годин у Бродівській громаді працюватимуть «Пункти незламності». Це місця, де буде можливість підзарядити телефон, зігрітися, випити теплого чаю чи кави.

Про це повідомили у Бродівській міській раді.

Такі пункти обігріву облаштовують як стаціонарно, так і мобільно. Зокрема, на території Бродівського ОЗ ЗСО І-ІІІ ст. №3 рятувальники встановили спеціальну палатку. Там ведеться цілодобове чергування, підключено електроживлення, обігріває пункт буржуйка, є запас дров та води.

Також спеціальні палатки з утепленням громаді надав проєкт «ГОВЕРЛА» від USAID. Частину з них передали військовим, відповідно до їхніх запитів. Інші можуть стати мобільними пунктами обігріву на випадок блекауту у громаді. Натомість стаціонарні «Пункти незламності» в разі потреби надаватимуть прихисток мешканцям громади у:

  • КП «Броди»;
  • Бродівському Народному домі;
  • КНП «Бродівська ЦМЛ»;
  • КП «Бродиводоканал»;
  • Народному домі в с. Суходли;
  • Бродівській гімназії імені Івана Труша;
  • Бродівському опорному закладі ЗСО І-ІІІ ступеня №4.

Нагадаємо, у Львівській області розгорнули вже 239 «Пунктів незламності». Якщо довго немає світла, у них можна зарядити ґаджети, зігрітися і випити чогось теплого. Пункти розгортають не лише у містах районного значення, а й у невеликих містечках.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності