Побив до смерті: 22-річний мешканець Вінницької області проведе за ґратами 9 років і 6 місяців

Побив до смерті: 22-річний мешканець Вінницької області проведе за ґратами 9 років і 6 місяців

Внаслідок отриманих травм постраждалий наступного дня помер

У Львові до 9 років і 6 місяців позбавлення волі засудили 22-річного мешканця Вінницької області за умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, та завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

У суді прокурори довели, що засуджений, перебуваючи у камері Львівського слідчого ізолятора, з причини особистої неприязні напав на співкамерника та бив його руками по голові та тулубу.

Внаслідок отриманих травм постраждалий наступного дня помер.

Через деякий час фігурант, якого і далі утримували в установі відбування покарань, з мобільного телефона подзвонив на екстрений номер пожежної служби і повідомив про замінування цієї установи, достовірно знаючи, що вказана інформація є неправдивою.

Під час судового розгляду хлопець повністю визнав свою вину.

Відтак, Галицький районний суд м. Львова підтримав позицію прокурорів, визнав підсудного виним та призначив йому покарання у виді 9 років і 6 місяців позбавлення волі.

При винесенні рішення було враховано попередній вирок Миколаївського районного суду Львівської області стосовно цієї ж особи.

Нагадаємо, Франківський районний суд м. Львова визнав винною львів’янку, яка поширювала матеріали з виправдовуванням збройної агресії рф проти України, розпочатої у 2014 році (ч. 2 ст. 436-2 ККУ).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності