Вистрілив та потягнув по землі: львівські поліцейські затримали ймовірного вбивцю

Вистрілив та потягнув по землі: львівські поліцейські затримали ймовірного вбивцю

На одязі покійника були плями крові, а також, ймовірно, кульові поранення

У вівторок вдень, 22 листопада, патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Любінській за гаражем лежить невідома особа без ознак життя.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Патрульні прибули на місце події та візуально оглянули тіло 59-річного чоловіка. На одязі покійника були плями крові, а також, ймовірно, кульові поранення. Крім того, правоохоронці помітили, що тіло тягли по землі. Поліцейські встановили помешкання, де часто гостював покійний.

Оглянувши під‘їзд будинку, патрульні виявили на підлозі ознаки переміщення, які вели від однієї із квартир. В помешканні був 61-річний львів‘янин, який мав травми на обличчі. Його супроводили у відділок поліції. Також він додав, що проживає із 25-річним сином.

Патрульні отримали опис молодого чоловіка, який, ймовірно, причетний до вбивства, та почали обстежувати прилеглі вулиці. Близько 16-ї години патрульні знайшли його. Інспектори супроводили громадянина у відділок поліції.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та експерти.

Нагадаємо, поліцейські затримали львів’янина, який розстріляв безхатька. У чоловіка випустили 9 куль з револьвера системи «Флобер».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності