Е-квиток в області та потяг Інтерсіті з Києва до Львова: головні новини Львівщини за 22 листопада

Фото: Микита Печеник, LVIV.MEDIA
Фото: LVIV.MEDIA

У Брюховичах чули вибухи

  • Для того, аби обладнати всі автобуси Львівщини та запустити послугу електронного квитка в області, потрібно пів року. Розробка е-квитка, за оцінкою інвестора, становить 30 млн гривень.
  • «Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на ранковий рейс Інтерсіті+ №743/744 Київ — Львів. Вже з 25 листопада можна буде щоденно вирушати зі столиці о 06:20 або ж о 06:37 й прибути до Львова об 11:58.
  • Місцеві жителі Брюховичів повідомляли про гучні звуки, які схожі на вибухи. Натомість у ГУ ДСНС України у Львівській області зазначили, що інформація про ймовірні вибухи не надходила.
  • Станом на 1 листопада на Львівщині 364 людини мають статус «мільйонера». Цьогоріч кількість мільйонерів збільшилась на 21 людину.
  • 22 листопада французькі Канни офіційно стали містом-побратимом Львова. Садовий розповів, що 7 березня, коли російські війська були під Києвом, а Львів щодня приймав десятки тисяч ВПО, мер Канн Давид Ліснард був одним із перших іноземних політиків, хто не побоявся особисто приїхати до України з пропозицією допомоги.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності