Кожен може стати помічником Миколая: Мальтійська служба закликає долучитись до акції

Кожен може стати помічником Миколая: Мальтійська служба закликає долучитись до акції

Діти пишуть лист Святому Миколаю, а завдяки добродійникам вдається реалізувати їхні побажання

Уже 26-й рік поспіль Мальтійська служба допомоги проводить традиційну акцію «Святий Миколай — дітям у потребі». Щороку такою ініціативою вдається охопити кілька тисяч дітей. Це, зокрема, вихованці сиротинців та інтернатів, а також малеча з інвалідністю.

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

За традицією, діти заздалегідь пишуть лист Святому Миколаю. Ці прохання потім розбирають благодійники (помічники Чудотворця) і допомагають втілити їх у реальність. Готові подарунки зносять до офісу Мальтійської служби (він упродовж місяця служить резиденцією Святого Миколая). І вже напередодні 19 грудня волонтери відвідують дітлахів і вручають їм святкові пакунки.

«Цією акцією ми прагнемо показати, що ніколи не потрібно втрачати віру у диво, а завдяки доброму імені Святого Миколая кожен з нас може зробити щасливими усіх, хто поруч, подарувавши частинку свого тепла», — зазначає менеджерка акції від Мальтійської служби допомоги Вікторія Корінчук.

Помічником святого Миколая можна стати у кілька способів:

  • прийти в офіс Мальтійської служби допомоги, взяти дитячий лист до Чудотворця та виконати чиюсь мрію;
  • здійснити благодійну пожертву на рахунок Мальтійської служби допомоги (за ці кошти організація придбає солодощі для дітей, канцтовари, засоби гігієни, ін. та передасть інтернатам); благодійний внесок можна здійснити за посиланням.
  • придбати канцтовари, предмети гігієни, нижню білизну для дітей та принести до офісу Мальтійської служби. Ці речі благодійна організація передасть у сиротинці.

Адреса офісу: м. Львів, вул. Богомольця, 8.

Контактний номер менеджерів: 067 275 12 02.

Довідково:

Мальтійська служба допомоги — це міжнародна благодійна організація, яка працює у 120 країнах. В Україні вона діє вже 32 роки. Основні напрями роботи: щоденна благодійна кухня, допомога дітям в інтернатах та сиротинцях, бідним і самотнім людям похилого віку, людям з інвалідністю, а також навчання з першої домедичної допомоги. 

З першого дня повномасштабної війни в Україні МСД надає гуманітарну допомогу, опікується прихистками для переселенців, забезпечує гаряче харчування для біженців на вокзалах і на пунктах перетину кордону, організовує табори для дітей-переселенців та екскурсії для ВПО. Крім цього, зараз активно працюють 38 пунктів надання психологічної допомоги від МСД. А також МСД відкрила майстерню протезування у рамках проєкту Національного реабілітаційного центру «Незламні» (UNBROKEN) на базі лікарні святого Пантелеймона у Львові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності