Дрогобич отримав допомогу від Франції

Дрогобич отримав допомогу від Франції

Допомогу передали з міста Шербург

21 листопада до Дрогобича надійшла гуманітарна допомога від французьких партнерів.

Про це пишуть на сторінці Дрогобицької міської ради.

«Дрогобичу вдалось налагодити нові та зміцнити існуючі контакти з міжнародними фондами та містами різних європейських країн — Польщі, Хорватії, Швейцарії, Іспанії, Греції та інших. Не виключенням стала і Франція. Раніше Дрогобицька громада приймала гостей та отримала допомогу з французького міста Сабле сюр Сарт, згодом Дрогобич особисто відвідав посол Франції в Україні Етьєн де Понсен», — йдеться у повідомленні.

Цього разу до Дрогобицької громади з французького міста Шербург передали генератори та радіатори, побутову техніку та необхідні речі для обігріву.

Загалом Дрогобич отримав 15 генераторів, побутову техніку, прилади обігріву, теплі ковдри, пледи, засоби гігієни, а також теплий одяг, продукти тривалого зберігання та дитяче харчування.

Допомогу вже доставили до Дрогобича та розвантажили на складі управління соціального захисту населення.

«Саме завдяки міжнародній допомозі ми можемо продовжувати волонтерську місію — підтримувати вимушено переміщених осіб та скеровувати гуманітарні конвої до міст, які постраждали від ворожих обстрілів та відновлюються після окупації», — йдеться у повідомленні Дрогобицької міської ради.

Нагадаємо, Львівщина передала Херсонщині дві фури з гуманітарною допомогою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності