У Червонограді місцевих жителів закликають долучитись до волонтерства: що потрібно робити

У Червонограді місцевих жителів закликають долучитись до волонтерства: що потрібно робити

Перші сто пар теплих шкарпеток вже отримали бійці на передовій

Жителів Червоноградської громади запрошують долучитись до волонтерської діяльності. Зокрема, плести маскувальні сітки та в’язати теплі шкарпетки для українських захисників.

Про це повідомили у Червоноградській міській раді.

Матеріал для маскувальних сіток, нитки та робочі руки потребують волонтерки-працівниці Червоноградської публічної бібліотеки.

«Пройшов майже місяць, як ми відновили в’язання теплих шкарпеток для наших славних захисників. Звітуємо про перші сто пар, які в різні способи відправлялись і ще будемо відправляти на фронт. І знову кличемо до нашої волонтерської групи інших небайдужих, бо хто, як не ми, українці, допоможе, зігріє, закриє від ворога», — зазначили волонтерки.

Відтак, охочі долучитись до волонтерів або принести необхідні матеріали можуть зробити це, прийшовши в книгозбірню за адресою: вул. Бандери, 11. Контактний телефон: (03249) 3-19-05.

Нагадаємо, на Львівщині волонтери з Англії та Шотландії пригощали піцою з печі. Близько пів тисячі бродівчан та гостей громади скуштували піцу від волонтерів шотландської благодійної організації «Siobhans Trust».

Читайте також:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності