У селі на Львівщині чоловік загинув у пожежі у власному будинку

Пожежа сталася у житловому двоповерховому будинку

У селі Забужжя Червоноградського району внаслідок пожежі у житловому двоповерховому будинку загинув чоловік.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

На момент приїзду вогнеборців одна з кімнат була задимлена. У будинку виявили тіло  48-річного власника.

Внаслідок пожежі було знижено речі домашнього вжитку та дерев’яну підлогу. Також вогнеборці врятували від вогню три будівлі.

У ДСНС зазначають, що більшість пожеж у житлових приміщеннях стається через куріння, а саме через кинутий на постіль недопалок. Через його тління людина може надихатися уві сні димом та втратити свідомість, а згодом померти від отруєння.

Вогнеборці просять людей не палити у ліжку та слідкувати за справністю електромережі. Зокрема, виходячи з дому не залишайте увімкненими побутові прилади, а саме: телевізори, праски тощо. Також не можна залишати без нагляду малолітніх дітей і давати їм гратися сірниками.

Окрім того, необхідно уникати перевантаження електричних мереж та не вмикати одночасно побутові прилади великої потужності.

Нагадаємо, на Львівщині у пожежах згоріли заживо дві людини. Перша пожежа сталася 20 листопада в с. Романівка. Тут горіла цегляна літня кухня. Коли рятувальники прибули на місце пожежі, вони виявили тіло 81-річного чоловіка.

Друга пожежа сталася 21 листопада в с. Підгородище Львівського району у цегляному будинку. На місці інциденту рятувальники виявили тіло 70-річної жінки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності