Підготовка до зими та е-квиток у міжміських маршрутках: головні новини Львівщини за 21 листопада

Підготовка до зими та е-квиток у міжміських маршрутках: головні новини Львівщини за 21 листопада

На Львівщині від коронавірусу померли 4 людини

  • На Львівщині комунальники готуються до зими. До прибирання доріг у холодну пору року підготували 390 одиниць техніки. На облаштування стоянок для транспорту на Львівщині виділили 600 мільйонів гривень з державного бюджету.
  • На Львівщині запровадять перший в Україні е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах, які курсують в межах області. Реалізація цього проєкту займе орієнтовно 6 місяців.
  • На Львівщині змінився керівник регіонального сервісного центру МВС. Олександр Малашко пішов з поста керівника регіонального сервісного центру МВС у Львівській області. В. о. керівника сервісного центру МВС у Львівській області є Едуард Савік.
  • На Львівщині за тиждень від коронавірусу померли 4 людини. З 11 до 17 листопада на Львівщині провели 3189 досліджень на виявлення коронавірусу. З них 143 були позитивними.
  • Сервісні центри МВС у Львівській області з вівторка, 22 листопада, працюватимуть за зміненим графіком роботи. Таке рішення ухвалили в цілях економії електроенергії. Новий графік — за посиланням.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності