Повітряна тривога та повідомлення про замінування: головні новини Львівщини за 20 листопада

Повітряна тривога та повідомлення про замінування: головні новини Львівщини за 20 листопада

На Львівщині 100 переселенців отримають нове житло

  • На Львівщині 20 листопада оголосили сигнал повітряної тривоги. Інформації щодо вибухів, роботи ППО чи якихось ушкоджень на Львівщині не було. Повітряна тривога розпочалась о 9:14 та тривала півтори години.
  • Львів’янка здобула «бронзу» у турнірі з карате у Джакарті. Для Соломії Кміть це перша в кар'єрі медаль на міжнародному турнірі серед дорослих спортсменок.
  • Львів’яни скаржаться на затоплені підвали та квартири. Зокрема, на вулиці Олени Степанівни, 23 жителі п’ятого під’їзду скаржаться на підтоплений підвал. Мешканці кажуть, що відповідні служби не реагують на звернення.
  • На Львівщині 100 переселенців отримають нове житло. Для них облаштували 30 квартир у відремонтованому багатоквартирному будинку у Неслухові Новояричівської громади. Для цього з обласного бюджету виділили 2,6 млн грн, а БФ «Запорука» скерував 17,8 млн гривень.
  • У Львові були повідомлення про замінування декількох торгових центрів. Інформація про замінування надійшла близько 13:30. На місці події працювали відповідні служби.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності