Повітряна тривога та наслідки ракетних обстрілів: головні новини Львівщини за 16 листопада

Повітряна тривога та наслідки ракетних обстрілів: головні новини Львівщини за 16 листопада
  • 16 листопада у Львові та області близько 40 хвилин тривала повітряна тривога — від 09:48 до 10:29. Повітряна тривога тривала також по всій Україні. Була загроза ракетного удару з Білорусі. На щастя, загроза не справдилась.
  • Щоб повністю відновити роботу енергооб’єктів у Львівській області до довоєнних показників, потрібно 8-12 місяців, заявив голова Львівської ОВА Максим Козицький на брифінгу у львівському Медіацентрі «Україна».
  • Після жовтневих масштабних ракетних ударів усі підстанції Львівщини обладнали додатковими захисними екранами, кажуть у Львівській ОВА. Також в області підготували більше спеціальних автомобілів з гучномовцями, які б інформували про завершення тривоги там, де не було електроенергії і, відповідно, не працювали електросирени.
  • У Львові вулицю Пилипа Орлика відкрили для проїзду автомобілів. Ремонт вулиці тривав з липня 2020-го. Під час реконструкції вулиці замінили всі комунікації, постелили нове асфальтне покриття, нанесли розмітку та облаштували з обох сторін дороги велодоріжки. Також тут розширили проїзну частину та облаштували додаткову третю смугу для руху транспорту.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності