Австрійці допоможуть Львівщині підготуватися до опалювального сезону

Австрійці допоможуть Львівщині підготуватися до опалювального сезону

Наразі область найбільше потребує альтернативних джерел обігріву, електропостачання, зв’язку та інших необхідних зимою речей

Федеральна земля Штирія (Австрія) готова допомогти Львівщині підготуватися до опалювального сезону в умовах повномасштабної війни. Крім того, вона готова співпрацювати з областю в межах нових економічних та культурних проєктів. Для цього австрійці приїдуть до Львова, щоб обговорити це наживо.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Голова федеральної землі Штирія Крістофер Дрекслер, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Австрії Василь Химинець і начальник ЛОВА провели онлайн-зустріч. Голова Штирії зазначив, що швидко розгляне всі запити щодо потреб Львівщини.

Я наголосив, що зараз ми найбільше потребуємо альтернативних джерел обігріву, електропостачання та зв’язку, а також великих тентів, теплого одягу і їжі тривалого зберігання

Максим Козицький Максим Козицький

Голова ЛОВА додав, що земля Штирія — один із найдавніших регіонів-партнерів Львівщини. Також за результатами зустрічі сторони домовились внести нові пункти в чинну Угоду про співробітництво — з огляду на військово-політичну ситуацію в Україні та виклики, з якими стикнулася Львівська область.

Нагадаємо, Жидачівська громада в рамках реалізації проєкту «ГОВЕРЛА» отримала аварійно-рятувальне обладнання та 10 утеплених наметів.

Читайте також:

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності