На Львівщині минулого тижня підтвердили 132 випадки захворювання на грип «А»

На Львівщині минулого тижня підтвердили 132 випадки захворювання на грип «А»

З 31 жовтня до 4 листопада на ковід захворіли 273 людини, 5 — померли

За попередній тиждень методом ПЛР на Львівщині підтвердили 132 випадки захворювання на грип «А».

Про це пишуть на сайті Львівської обласної військової адміністрації.

У Львівському обласному центрі контролю та профілактики хвороб МОЗ України також повідомляють, що з 7 до 10 листопада на Львівщині провели 3021 тест на Covid-19, з яких 209 виявилися позитивними. Водночас 1534 особи одужали, летальних випадків не було. На лікарняних ліжках перебувають 163 хворих.

Натомість з 31 жовтня до 4 листопада на ковід захворіли 273 людини, 5 — померли.

Як зазначала раніше гендиректорка Центру Наталія Іванченко, впродовж останнього тижня спостерігається стійка динаміка зниження кількості хворих на Covid-19, і в той же час за тиждень на 15% зросла кількість звернень по медичну допомогу людей, які мають ознаки застуди: підвищення температури тіла, головний біль, нудота, ломота в м’язах, а тест на ковід у них був від’ємний.

Зазначимо, що від початку пандемії на Львівщині на ковід захворіли 324 003 особи, одужали — 314 350 осіб, померли від ковіду — 6823 особи.

У Центрі нагадують, що в Україні триває вакцинація від Covid-19. На Львівщині є у наявності вакцини «Комірнаті» та «Коронавак». Щоб записатися на щеплення, необхідно звернутися до сімейного лікаря.

Нагадаємо, вакцина від грипу найбільш необхідна дітям до 5 років, вагітним жінкам, людям з хронічними захворюваннями дихальної та серцево-судинної системи, з цукровим діабетом, ожирінням та імунодефіцитними станами, людям, які контактують з великою кількістю людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності