Повітряна тривога та спортивні звитяги: головні новини Львівщини за 13 листопада

Повітряна тривога та спортивні звитяги: головні новини Львівщини за 13 листопада
  • 13 листопада на Львівщині сирени сповіщали про повітряну тривогу двічі. Перша тривога почалась о 9:19 та тривала півтори години. Друга пролунала о 12:09 і завершилася о 13:37. Була небезпека ракетного удару з Білорусі. Небезпека не справдилась, на Львівщині все спокійно.
  • У Львові на трьох вулицях з’являться нові велосмуги. Вони з’являться навесні на трьох вулицях у мікрорайоні Нового Львова. Йдеться про вул. Віденську, вул. Литвиненка і вул. Панаса Мирного.  Їх відділять спеціальною дорожньою розміткою.
  • У Львові зміниться розклад ранкових рейсів на деяких маршрутах громадського транспорту. Так, будуть зміни на маршрутах в частині ранкових рейсів згідно з таблицею.
  • Двоє львів’янок вибороли «срібло» на Кубку світу з фехтування. Українська четвірка з двома львів'янками Ксенією Пантелеєвою та Юлією Свистіль і двома киянками Владою Харьковою та Інною Бровко у складі успішно виступили на цих змаганнях.
  • Спортсменка зі Львова розпочала виступи у Лізі чемпіонів з велотреку. У суботу, 12 листопада, в іспанській Майорці відбувся перший із п'яти запланованих етапів Ліги чемпіонів з велотреку UCI Track Champions League. Вдруге поспіль Україну на цьому престижному турнірі представляє «Львівська ракета» Олена Старікова.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності