На Львівщині виготовляють окопні свічки для потреб ЗСУ: що необхідно та як долучитись

На Львівщині виготовляють окопні свічки для потреб ЗСУ: що необхідно та як долучитись

Окопні свічки потрібні у холодний період року, адже їх використовують для того, щоб підігріти їжу, зігрітися та як джерело світла

У кількох районах Львівщини мешканці згуртувалися і виготовляють окопні свічки для українських захисників і захисниць.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Там закликали охочих, якщо є така можливість і бажання допомогти, підтримати військових, приєднавшись до ініціативи у своєму районі.

Самбірський район

Жителька Самбора Світлана Мокринська вдома виготовляє окопні свічки. Зараз є потреба у приміщенні та у сировині. Приміщення необхідне для того, щоб у ньому могли збиратись групи волонтерів, виготовляти свічки та зберігати усі необхідні матеріали.

Контактна особа: Світлана – 096-285-60-10.

Стрийський район

У Миколаївській громаді з ініціативи Миколаївської Молодіжної Ради активно виготовляють окопні свічки для захисників на фронт. До ініціативи долучаються школярі, представники духовенства, небайдужі жителі Миколаєва. У громаді проводять майстер-класи, до яких можуть долучитися усі охочі. Окопні свічки тут виготовляють для захисників 103-ї, 95-ї, 80-ї, 65-ї та 24-ї бригад Збройних Сил України.

Контактна особа:

  • Ірина Сивак – 067-949-94-64;
  • організаторка «Майстерні тепла» Наталя Лешковят – 063-173-68-76.

Червоноградський район

У смт Жмирка три родини об’єднались для доброї справи. Виготовляють свічки для захисників у домашніх умовах, на волонтерських засадах, роблять це за потреби і за наявності сировини. Неодноразово ці свічки отримували бійці 103-ї окремої територіальної бригади Збройних сил України. Для масштабнішого виробництва свічок захисникам на фронт потребують картону, баночок, парафіну, дров.

Контактна особа: Людмила – 050-430-01-21

Яворівський район

Вихованці соціального центру БО «Дитячі Мрії» / ГО «Регіна» проводять майстер-класи з виготовлення свічок для ЗСУ. Уже понад сотню таких передали на передову, щоб побороти ворога швидше. Усіма матеріалами для виготовлення забезпечені – приносять місцеві жителі.

Контактна особа: Наталя – 097-478-16-60.

Нагадаємо, у Львові розпочали збір бляшанок для виготовлення окопних свічок для українських військових. Небайдужих містян просять долучитись до доброї справи. Детальніше про це можна дізнатись тут.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності