• Головна
  • Новини Львівщини
  • Залікував до смерті: травматолог зі Стрия, через якого померла людина, заплатив понад 850 тис. грн компенсації

Залікував до смерті: травматолог зі Стрия, через якого померла людина, заплатив понад 850 тис. грн компенсації

Залікував до смерті: травматолог зі Стрия, через якого померла людина, заплатив понад 850 тис. грн компенсації

Колишнього лікаря-травматолога Стрийської центральної районної лікарні оштрафували на понад 850 тис. гривень, оскільки через його вину померла людина.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

У квітні 2019 року Стрийський міськрайонний суд стягнув зі Стрийської районної лікарні понад 850 тис. грн компенсації матеріальної та моральної шкоди, завданої родині пацієнта, який помер через неналежне виконання лікарем медзакладу своїх службових обов’язків.

Згодом Стрийська окружна прокуратура звернулась до суду в інтересах Стрийської районної ради і районної лікарні про стягнення з лікаря коштів, які сплатила лікарня за рахунок місцевого бюджету. Суд задовольнив позовні вимоги прокуратури.

Судове рішення про стягнення з лікаря зазначеної суми коштів було ухвалене на початку минулого року, однак фігурант не квапився його виконувати.

Відтак, до місцевого бюджету міста Стрия повернуто кошти, які на виконання рішення Стрийського міськрайонного суду лікарня сплатила як відшкодування родині чоловіка, який помер внаслідок дій працівника медзакладу під час виконання службових обов’язків.

Нагадаємо, Турківський районний суд Львівської області оштрафував та позбавив на рік водійських посвідчень двох водіїв, які їздили п’яними за кермом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності