У Дрогобицькій громаді зять поскаржився поліції на свекра за «домашнє насильство»

Справу розглядали у суді. Чоловік передумав судитися із тестем

У Стебнику Дрогобицького району поліція склала адмінпротокол на тестя за домашнє насильство. Чоловік обзивав зятя нецензурними словами та погрожував фізичною розправою.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо із матеріалів справи № 442/6904/22.

У суд правопорушник не з’явився та причини своєї неявки суду не повідомив. Аналізуючи протокол, суд вирішив, що він був складений з порушеннями та в ньому не розкрито суті завданої шкоди потерпілому.

Окрім того, потерпілий подав заяву, в якій просить припинити розгляд його повідомлення до поліції щодо його тестя та зазначив, що виклик зробив необдумано і передчасно. Зокрема, у чоловіка ні до кого претензій немає.

Так, суд дійшов висновку, що чоловіку не було завдано ніякої шкоди, та закрив провадження у справі через відсутність у діях тестя адміністративного правопорушення.

Нагадаємо, на Львівщині суд звільнив від покарання переселенку, яка не доглядала за своєю дитиною. Жінка не забезпечувала необхідних умов виховання та розвитку свого малолітнього сина. Так, у будинку було не прибрано, брудно, присутній запах алкоголю і тютюну, відсутні продукти харчування. Окрім того, дитина мала неохайний зовнішній вигляд та була одягнута в брудний одяг.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності