• Головна
  • Новини Львівщини
  • Їздили п'яними за кермом: у Самбірському районі двох водіїв на рік позбавили водійських посвідчень

Їздили п'яними за кермом: у Самбірському районі двох водіїв на рік позбавили водійських посвідчень

Також водії заплатять чималий штраф

Турківський районний суд Львівської області оштрафував та позбавив на рік водійських посвідчень двох водіїв, які їздили п’яними за кермом.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо із матеріалів справ № 458/705/22 та № 453/1226/22.

Одного із водіїв виявили нетверезим за кермом 28 вересня на перехресті дороги с. Матків та с. Гусне. Обвинувачений керував автомобілем Opel Zafira у стані алкогольного сп'яніння, що було підтверджено за допомогою пристрою Drager.

У судове засідання обвинувачений не з'явився, хоча про день, час та місце розгляду справи був повідомлений.

Ще одного водія виявили 13 жовтня в с. Комарники. Він керував автомобілем Nissan Primera з явними ознаками алкогольного сп’яніння, а саме: запах алкоголю з порожнини рота та почервоніння шкіри обличчя. Від проходження медичного огляду на стан сп'яніння на місці зупинки автомобіля та у медичному закладі він відмовився. Також чоловік не з'явився у судове засідання.

Суд вирішив визнати водіїв винними та накласти на них штраф у розмірі 17 тис. грн на кожного з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Нагадаємо, у Новояворівській лікарні особливими методами перевіряють водіїв на сп’яніння. У медзакладі лікар попросив чоловіка подути у скручений у трубку аркуш паперу, після чого понюхав листок та надав висновок.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності