Максим Козицький розповів про головне на Львівщині за минулу добу

Двома евакуаційними потягами до Львова з епіцентрів бойових дій прибули ще 92 людини. До Перемишля зі Львівщини потягами вирушили 535 осіб.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Також посадовець розповів, що через пункти пропуску у Львівській області з України виїхали 17 тисяч 825 людей. На в'їзд оформили 16 тисяч 41 українця.

Поліція області опрацювала 1322 звернення щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

До того ж, за останню добу у Львівській обласній клінічній лікарні після ремонту відкрили один із реанімаційних залів відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Також відділення обладнали сучасною апаратурою, зокрема апаратами штучної вентиляції легень і моніторами пацієнта, рентгенапаратом. Це спільні зусилля обласної клінічної лікарні, Опікунської ради лікарні, Львівської ОВА, Львівської облради та мережі торговельних центрів «Епіцентр». Вартість ремонту становить близько 300 тис. гривень.

На Львівщині надають продовольчу допомогу найбільш вразливим категоріям громадян, зокрема внутрішньо переміщеним особам, пенсіонерам і тим, хто перебуває на обліку в територіальних центрах соціального обслуговування. Отримати її можна за місцем фактичного перебування в обласних центрах або ж у громадах.

Нагадаємо, головні новини області за минулу добу читайте також тут.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності