У Городку за вечір зібрали понад пів мільйона гривень для ЗСУ

У Городку за вечір зібрали понад пів мільйона гривень для ЗСУ

У суботу, 5 листопада, в Городку на благодійному вечорі-аукціоні «Код Нації» громадська організація «Апостольська Чота» спільно з небайдужими зібрала 513 350 гривень на броньований автомобіль для евакуації поранених військових із зони бойових дій.

Про це пише «Львівська мануфактура новин».

Громадська організація при церкві Благовіщення Пресвятої Богородиці, яка була організатором події, об‘єднала містян та благодійників задля спільної цілі. 

Основою благодійного вечора став аукціон з лотами, деякі речі для якого надали благодійники з Городка. Також були присутні військові атрибути, які волонтери громадської організації отримали в подарунок від наших ЗСУ.

Серед військових лотів: тубус від Javelin, розмальований петриківським розписом; «Стінгер», яким було збито ворожий літак; касетний снаряд від «Урагану» та багато іншої військової атрибутики.

 

Серед мистецьких лотів — дитяча вишиванка ручної роботи, ікона «Спас Пантократор», погруддя видатних українців — Степана Бандери, Романа Шухевича, патріотичні шахи, футболка колишнього футболіста Володимира Єзерського.

Особливо цінним лотом стала футболка з підписом Валерія Залужного, Головнокомандувача ЗСУ. Хто не взяв участі в аукціоні, мав можливість придбати на ярмарку окремо картини, вишиванки чи прикраси ручної роботи.

Найменша ставка за лот становила 4000 грн, а найбільша — 60 000 гривень. 

Нагадаємо, український артист Андрій Данилко продав на аукціоні Sotheby’s унікальний автомобіль — Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску, що належав Фредді Мерк’юрі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності