У Дрогобичі вулиці освітлюватимуть до 21-ї години

Фото: ЛОВА

На звернення мешканців Дрогобицької громади вуличне освітлення у місті працюватиме до 21:00. Відповідне рішення прийняли у Дрогобицькій міській раді на оперативній нараді міського голови з комунальними службами.

Про це повідомив директор КП «Служба муніципального управління» Володимир Суда, пишуть на сторінці Дрогобицької міської ради.

У повідомленні йдеться, що тривалий час Дрогобицька громада дотримувалась первинних рекомендацій уряду та Офісу Президента щодо економії електроенергії та зменшення навантаження на енергосистему. Вжиті заходи дали суттєву економію та допомогли енергосистемі налагодити безперебійну роботу.

Проте після переходу на зимовий час почалось швидше настання сутінок.

«А відсутність освітлення у вечірній час може становити проблему для мешканців громади, які йдуть з роботи, та дітей, які в цей час повертаються з навчання чи позашкільних гуртків», — йдеться у повідомленні.

Тому від завтра, 10 листопада, у Дрогобичі та громаді поступово відновлять освітлення вулиць. Заходи економії та вимкнення вуличного освітлення проводитимуть після 21:00.

Додамо, у Дрогобицькій громаді 10 жовтня почали вимикати вуличне освітлення, а також закликали мешканців економити електроенергію у домівках.

У Стебнику та Трускавці також вимкнули вуличне освітлення. Проте на прохання відпочивальників центральні вулиці Трускавця залишили освітленими.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності