Дрогобич отримав від Швейцарії допомогу для переселенців та мешканців деокупованих територій

Дрогобич отримав від Швейцарії допомогу для переселенців та мешканців деокупованих територій

Дрогобицька громада отримала гуманітарну допомогу

Швейцарська компанія, яка працює в галузі архітектури, передала Дрогобичу пластикові вікна, ліжка, матраци та утеплюючі матеріалами для облаштування житла для ВПО та допомоги людям на територіях, постраждалих від ворожих обстрілів.

Про це пишуть на сторінці Дрогобицької міської ради.

Загалом Дрогобицькій громаді передали понад 130 металопластикових вікон, 23 ліжка з матрацами та матеріали, необхідні для утеплення житла й віконних пройомів у будинках, які постраждали від ворожих обстрілів у зонах активних бойових дій.

Допомогу вже доставили до Дрогобича, де в подальшому вона буде розподілена за актуальними напрямами: для облаштування житла внутрішньо переміщеним особам, для допомоги деокупованим та зруйнованим територіям, а також для підтримки людей, які найбільше постраждали від війни.

«Ми вкотре вдячні людям, які не залишаються байдужими до української боротьби з ворогом. Завдяки отриманій допомозі ми можемо продовжувати нашу гуманітарну місію та підтримати декілька сотень людей, які сьогодні найбільше потребують нашої допомоги», — наголосив міський голова Тарас Кучма.

Необхідну допомогу Дрогобичу передав офіс швейцарської компанії Pool Architekten (Zurich). За що особливу подяку Дрогобицька громада висловлює директору Самілі Зюдіг та співробітникам компанії Матіасу Стокеру, Мартіну Трефону, Андре Шміду, Міша Споері та Ліліт Хакопян, а також організації Rebuild Ukraine і її представникам Йогану Петерсмену і Барбарі Басер.

Нагадаємо, у середу, 9 листопада, на перехресті вулиць Юрія Дрогобича та Данила Галицького частково обмежать рух транспорту.

А також у Дрогобичі 19 листопада в одному зі скверів встановлять лавку з інсталяцією з життя та творчості Бруно Шульца.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності