• Головна
  • Новини Львівщини
  • Заступника голови Солонківської ТГ зупинили п’яним за кермом: він відкидає звинувачення та планує судитися з поліцією

Заступника голови Солонківської ТГ зупинили п’яним за кермом: він відкидає звинувачення та планує судитися з поліцією

Заступника голови Солонківської ТГ зупинили п’яним за кермом: він відкидає звинувачення та планує судитися з поліцією

Близько 7:00 у вівторок, 8 листопада, у Липниках патрульні зупинили автомобіль Mercedes Gellendwagen G500, за кермом якого з ознаками алкогольного сп’яніння був заступник голови Солонківської ТГ Микола Пущак.

Про це повідомляє відома організація Pitbull Lviv, яка відстежує і повідомляє поліції про нетверезих водіїв.

«Микола Пущак на місці зупинки відмовився проходити огляд на стан сп'яніння чи в медзакладі, оскільки доводив, що не керував своїм автомобілем Mercedes Gellendwagen G500, хоча він був єдиною особою в цьому автомобілі. Патрульні поліцейські склали на нього відповідний протокол за відмову від проходження огляду», — йдеться у повідомленні.

Поліцейські склали на водія протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння).

Як повідомляють активісти, пізніше на місце інциденту прибув депутат Солонківської ТГ від партії «Варта» Ігор Кіт, який також мав ознаки алкогольного сп’яніння й відмовився проходити перевірку. На нього правоохоронці склали такий же протокол.

Микола Пущак у Facebook заявив, що планує судитися з поліцією.

«Буду судитися із правоохоронцями. Інформація про «п‘яний за кермом» не відповідає дійсності. Хлопці відпрацьовують чиєсь замовлення. Маю відеодокази про фальшування справи», — написав він у Facebook.

Додамо, 37-річний Микола Пущак вже має кілька адмінпротоколів за нетверезе водіння та хуліганство. Зокрема, у 2016 році Пустомитівський районний суд оштрафував Миколу Пущака за те, що він їхав п’яним за кермом свого автомобіля у центрі Львова.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності