Львівські дзюдоїсти вибороли 7 нагород на національному чемпіонаті

Львівські дзюдоїсти вибороли 7 нагород на національному чемпіонаті

«Золото» здобули Нікіта Берегульський, Микола Грибик та Максим Луцик

Дзюдоїсти Львівщини вибороли 7 нагород на національному чемпіонаті.

Про це пише Львівська ОВА.

У змаганнях взяли участь 17 юніорів, 5 юніорок, 27 кадетів та 9 кадеток.

У ваговій категорії до 100 кг «золото» здобув кандидат у майстри спорту України Нікіта Берегульський. Спортсмен тренується у Спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву №2. Його наставник — Олег Шестопалов.

Водночас у ваговій категорії понад 100 кг титул чемпіона виборов майстер спорту України Микола Грибик. Дзюдоїст тренується у спортивному клубі «Іпонн-Веселка». Його тренер — Ярослав Грибик.

У ваговій категорії до 70 кг «срібло» на змаганнях виборола Ольга Цімко. Віцечемпіонка тренується у Львівській школі вищої спортивної майстерності та спортивному клубі «Ліон». Її тренують Сергій Дребот та Владислав Дребот.

У ваговій категорії 81 кг віцечемпіоном також став Артем Гричан. Тренує спортсмена у клубі «Реал» Олександр Корчмелюк.

У ваговій категорії 73 кг чемпіоном серед кадетів став Максим Луцик. Тренується спортсмен у Спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву №2. Його наставник — Федір Загура. Бронзовим призером у ваговій категорії 66 кг став ще один вихованець цієї спортивної школи — Данило Грабовецький. Його тренують Федір Загура та Ярослав Стельмах.

Серед кадетів «бронзу» виборов Андрій Камінський у ваговій категорії до 60 кг. Його тренує Владислав Дребот у Львівській школі вищої спортивної майстерності.

Нагадаємо, з 31 жовтня до 5 листопада у турецькому місті Кемер тривав чемпіонат світу з кікбоксингу ISKA 2022. Перше місце на чемпіонаті виборов спортсмен з Борислава Остап Павляк. В остаточному поєдинку хлопець переміг представника Туреччини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності