На Львівщині суд звільнив від покарання переселенку, яка не доглядала за своєю дитиною

Дитина була одягнута у брудний одяг, а в будинку був присутній запах алкоголю та тютюну

Самбірський міськрайонний суд Львівської області звільнив від покарання переселенку, яка не забезпечила необхідних умов для своєї малолітньої дитини. Зокрема, у будинку було брудно, присутній запах алкоголю та тютюну.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 452/3205/22.

Встановлено, що жінка не забезпечувала необхідних умов виховання та розвитку свого малолітнього сина. Так, у будинку було не прибрано, брудно, присутній запах алкоголю і тютюну, відсутні продукти харчування. Окрім того, дитина мала неохайний зовнішній вигляд та була одягнута в брудний одяг.

У суді мати дитини свою провину визнала та пояснила, що є внутрішньо переселеною особою та приїхала до свого знайомого, з яким планує зареєструвати шлюб, коли він повернеться із зони бойових дій.

Наразі вона проживає у будинку сестри знайомого, однак у майбутньому планує із чоловіком придбати будинок. Також жінка запевнила суддю, що наведе порядок у домі та піклуватиметься про дитину.

Суд врахував матеріальне становище жінки, її статус переселенки, а також малозначність правопорушення та вирішив звільнити її від адміністративної відповідальності, обмежившись усним зауваженням.

Нагадаємо, на Львівщині багатодітна мати залишила на чотири дні дітей без нагляду та пішла випивати. На утриманні у жінки є п’ять неповнолітніх дітей. За скоєне вона заплатить штраф у розмірі 850 гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності