Які громади Львівщини розпочинають опалювальний сезон 7 листопада: перелік

Які громади Львівщини розпочинають опалювальний сезон 7 листопада: перелік

Першими тепло отримають лікарні та школи

Сьогодні, 7 листопада, на Львівщині розпочали опалювальний сезон у чотирьох громадах — Дрогобицькій, Яворівській, Мостиській та Рава-Руській.

У Дрогобицькій ТГ тепло подадуть у бюджетні та комунальні установи й організації міста, а також населенню, яке користується послугами центрального опалення, тощо. Перш за все, тепло отримають дитячі садочки, школи, лікарні та поліклініки міста й територіальної громади. Згодом, упродовж 4-5 днів, теплопостачанням планують подати у житлові квартали міста.

Попри те, що на Яворівщині 20 жовтня опалення включили у дошкільних навчальних закладах та закладах охорони здоров’я, централізоване тепло до сьогодні не подавали. Його отримають усі адміністративні споруди, заклади культури, комунальні підприємства та інші установи та організації на території громади.

Розпочнеться опалювальний сезон 7 листопада й у Мостиській ТГ. Відповідне розпорядження підписала очільниця громади Мирослава Пельц.

З’явиться тепло й у підрозділах соціальної сфери у Рава-Руській громаді. До тепла підключать заклади охорони здоров’я, освіти та культури.

Нагадаємо, опалювальний сезон вже розпочався у Пустомитівській та Стрийській громадах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності