Опалювальний сезон та нові спортивні перемоги: головні новини Львівщини за 6 листопада

Фото: LVIV.MEDIA
  • З понеділка, 7 листопада, на території Дрогобицької територіальної громади розпочнеться опалювальний сезон. Відповідне розпорядження підписав міський голова Дрогобича. Тепло подадуть у бюджетні та комунальні установи й організації міста, а також населенню, яке користується послугами центрального опалення, тощо.
  • З понеділка, 7 листопада, стартує опалювальний сезон і в Яворівській громаді. Відповідне розпорядження підписав Яворівський міський голова Ігор Грабовський. Водночас у дошкільних навчальних закладах та закладах охорони здоров’я Яворівської громади опалення ввімкнули ще 20 жовтня.
  • Шпажистки зі Львівщини зібрали весь комплект нагород на чемпіонаті України з фехтування. У суботу, 5 листопада, в Хмельницькому на чемпіонаті України з фехтування на шпагах юніори та юніорки розіграли медалі в особистих змаганнях. Представники Львівщини блискуче виступили на цих змаганнях, виборовши «золото», «срібло» та «бронзу».
  • Львівські санкарі успішно виступили на перших стартах нового сезону. 1 і 2 листопада у Латвії пройшов Кубок України із санного спорту, а 3 та 4 листопада — чемпіонат України серед дорослих та серед молоді до 23 років. Крім того, 5 і 6 листопада було розіграно медалі чемпіонату України серед юніорів. Традиційно, серед лідерів на національних змаганнях — санкарі зі Львівщини.
  • Зі Львівщини на Івано-Франківщину передали три роботизовані реанімаційні ліжка. Їх координаційний центр з питань надання гуманітарної допомоги у Львівській області отримав від партнерів зі США. Ці ліжка допоможуть українським захисникам проходити лікування у комфортних умовах.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності