Львівські санкарі успішно виступили на перших стартах нового сезону: деталі

Львівські санкарі успішно виступили на перших стартах нового сезону: деталі

В латвійській Сігулді відбулися перші старти сезону 2022/2023 для українських санкарів

1 ті 2 листопада у Латвії пройшов Кубок України зі санного спорту, а 3 та 4 листопада – чемпіонат України серед дорослих та серед молоді до 23 років. Крім того, 5 і 6 листопада було розіграно медалі чемпіонату України серед юніорів. Традиційно, серед лідерів на національних змаганнях – санкарі зі Львівщини.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Чемпіоном України серед чоловіків в одномісних санках став Антон Дукач. А на Кубку України досвідчений олімпієць фінішував другим, поступившись Андрієві Мандзію з Тернопільщини. Третім на обох турнірах став перспективний львівський санкар Даниїл Марціновський, якому ще немає й 18-ти.

Натомість у змаганнях жінок львів'янки Олена Смага та Олена Стецків посіли друге і третє місця, відповідно, у чемпіонаті та Кубку, поступившись представниці Тернопільщини Юліані Туницькій.

Також львів'яни здобули перемоги на обох турнірах у двомісних санках (чоловічих і жіночих) та в естафеті.

Нагадаємо, у суботу, 5 листопада, в Хмельницькому на чемпіонаті України з фехтування на шпагах юніори та юніорки розіграли медалі в особистих змаганнях. Представники Львівщини блискуче виступили на цій першості, виборовши «золото», «срібло» та «бронзу».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності