Збитий іранський дрон та компенсація за генератори: головні новини Львівщини за 4 листопада

Збитий іранський дрон та компенсація за генератори: головні новини Львівщини за 4 листопада
  • Уранці 4 листопада у Львівській області лунав сигнал повітряної тривоги. Про небезпеку сирени сповістили о 05:09, а о 05:30 вже оголосили «відбій» тривоги. За цей час ППО над Львівщиною збила іранський дрон-камікадзе «Shahed-136».
  • У Львові незабаром відкриється новий майданчик для евакуйованих машин. Наразі майданчик на вул. Кривоноса, 6 готовий на 95%. Всі роботи мають закінчити до 15 листопада. Територію вже замостили бруківкою, облаштували газони, нанесли розмітку. Залишилось ще встановити огорожу та ворота.
  • У Винниках жителі скаржаться на квартирних злодіїв, які позначають помешкання. Деякі мешканці розповідають, що до їхніх квартир вже намагалися потрапити невідомі особи.
  • У Львові будуть повертати 50% вартості генераторів, які купуватимуть мешканці багатоповерхівок. Ініціатива передбачає компенсацію вартості закупівлі електрогенераторів у багатоквартирних будинках 3-х та більше поверхів. Однак сума відшкодування не перевищуватиме 50% вартості електрогенератора та 30 тисяч гривень. Крім того, є вимоги до електрогенератора — його номінальна потужність має бути від 3 кВт.
  • На Львівщині прибрали залишки стихійних блокпостів. Правоохоронці видали місцевим органам самоврядування 23 вимоги для усунення тимчасово утворених перешкод. Зокрема, бетонні блоки, їжаки і блокпости були розташовані у межах смуг відведення та на тротуарах.
  • У новому 12-му сезоні романтичному реаліті СТБ «Холостяк» взяла участь капітан патрульної поліції зі Львова Олена Сичова. Поліцейська розказала, як потрапила на шоу та як відбувалось спілкування з холостяком
  • У Червонограді відремонтують гуртожиток, в якому проживатимуть ВПО. Це один із наймасштабніших об’єктів, ремонт якого реалізовують за кошти обласного бюджету. Вартість ремонту — 14,8 млн гривень, з яких 2 млн — кошти бюджету Червоноградської міськради.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності