Заплатить чималий штраф: на Львівщині п'яний водій без водійських прав злетів у кювет

Аварія сталася на дорозі Броди — Пониковиця

На Львівщині чоловік заплатить 17 тис. гривень штрафу за те, що п'яним на автомобілі злетів у кювет.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 439/1360/22.

Аварія сталася 7 жовтня на другому кілометрі автодороги Броди — Пониковиця. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння керував автомобілем «Шкода Октавія», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.  

Приїхавши на місце події, правоохоронці перевірили водія на стан алкогольного сп'яніння за допомогою приладу «Драгер». Пристрій показав 3,42 проміле алкоголю у крові чоловіка. 

Під час судового засідання водій свою провину у скоєному повністю визнав.

Суд визнав чоловіка винним та зобов’язав його заплатити штраф у розмірі 17 тис. грн. Також суд не зміг позбавити водія водійського посвідчення через відсутність у нього такого документа, оскільки чоловік його не отримував.

Нагадаємо, Старосамбірський районний суд Львівської області виніс вирок водію, який керував автомобілем під наркотиками. Правоохоронці виявили водія з ознаками наркотичного сп'яніння 16 жовтня, коли той керував автомобілем «ВАЗ210». Зокрема, у чоловіка було порушення мови, координації рухів, почервоніння очей. Від проходження медогляду на стан наркотичного сп'яніння у КНП СМР «Самбірська районна лікарня» водій відмовився.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності