Львівська компанія «Західнадрасервіс» увійшла в ТОП стійких приватних компаній України

Лише за 6 місяців цього року динаміка виторгу компанії становила +350%

Львівська газовидобувна компанія «Західнадрасервіс» зайняла п'яте місце у рейтингу 30-ти стійких приватних компаній України за версією Forbes.

Відповідний рейтинг був опублікований у журналі Forbes.

Зокрема, від початку повномасштабного вторгнення росії Україна втратила понад третину економіки. Згідно з опитуванням, на початок осені лише кожне п'яте підприємство змогло відновитися до минулорічного рівня.

У Forbes склали рейтингову шкалу стійкості, за якою оцінювали компанії від 0 до 10 балів. Компанія «Західнадрасервіс» зайняла п'яту позицію у рейтингу та отримала 9,4 бали за рейтинговою шкалою стійкості. Це означає, що компанія значно збільшила штат, виробничі та фінансові показники.

Компанія заснована у 2004 році, її власником є Зіновій Козицький. У ТОВ «Західнадрасервіс» працює близько 800 осіб. Лише за 6 місяців цього року динаміка виторгу компанії становила +350%.

Прогнозується, що цьогоріч видобуток газу в Україні впаде на 10%. Однак Зіновій Козицький на це не зважає, адже, на відміну від більшості газових компаній, «Західнадрасервіс» сконцентрувалася на видобутку газу у Львівській та Івано-Франківській областях.

Так, завдяки вигідній географії компанія планує збільшити обсяги видобутку газу до 184 млн кубометрів у цьому році. Окрім того, у 2022 році компанія «Західнадрасервіс» відкрила нове родовище та пробурила 12 свердловин. До кінця року газовидобувна компанія планує пробурити ще п'ять свердловин.

Також «Західнадрасервіс» у 2023 році планує пробурити першу свердловину у Полтавській області та спробувати збільшити глибину буріння з 2 тис. до 5-6 тис. метрів.

Нагадаємо, на Львівщині у Стрийському районі випробували нову газову свердловину. Вона забезпечить видобуток 50 тисяч кубічних метрів газу на добу. Нова свердловина стане четвертою на Дібровському родовищі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності