• Головна
  • Новини Львівщини
  • Розгортання пункті обігріву у разі відсутності опалення та запуск нової газової свердловини: головні новини Львівщини за 28 жовтня

Розгортання пункті обігріву у разі відсутності опалення та запуск нової газової свердловини: головні новини Львівщини за 28 жовтня

Розгортання пункті обігріву у разі відсутності опалення та запуск нової газової свердловини: головні новини Львівщини за 28 жовтня
  • У разі проблем з опаленням у регіоні на Львівщині функціонуватимуть стаціонарні пункти обігріву. А у випадку крайньої необхідності сили ДСНС розгорнуть мобільні пункти обігріву. Про це повідомляє ДСНС Львівщини. Пункти обігріву будуть розташовані у різних куточках області. За попередніми підрахунками, у них зможуть розмістити близько 70 тисяч людей. Під вказані потреби будуть залучати об’єкти, як правило, соціальної інфраструктури, що вже частково обладнані та придатні для розміщення осіб, які будуть потребувати допомоги. Детальніше про це дізнавайтесь за посиланням.
  • На Львівщині у Стрийському районі випробували нову газову свердловину. Вона забезпечить видобуток 50 тисяч кубічних метрів газу на добу. Про це LVIV.MEDIA розповів Степан Козицький, директор ТОВ «Західнадрасервіс». Нова свердловина стане четвертою на Дібровському родовищі. Перед тим компанія пробурила там три свердловини, дві з яких були успішні. Більше про це читайте тут.
  • У Львові місцеві жителі скаржаться на шум, який створює церква Введення в храм Пресвятої Богородиці, що на вулиці Чукаріна, 5. Зокрема, кожної неділі через зовнішні динаміки ця церква транслює Службу Божу. Відповідні скарги мешканці Львова залишають у Facebook-спільноті «Гаряча лінія міста Львова». Адміністратори «Гарячої лінії міста Львова» відреагували на звернення — вони скерували його до Сихівської районної адміністрації. Про те, як соцмережі гнівно відреагували на цю ситуацію читайте, перейшовши за посиланням.
  • Талановита 15-річна львівська шпажистка Анна Максименко продовжує блискуче виступати на етапах Європейського кадетського циклу 2022/23. У п’ятницю, 28 жовтня, в австрійському місті Клагенфурт-ам-Вертерзе вона стала чемпіонкою етапу «Trofeo Maestro Dario Codarin» в особистих змаганнях. Впродовж змагального дня вихованка Зоряни Семеряк та Андрія Орліковського виграла 11 з 12-ти поєдинків (4 з 5-ти в групі і всі 7 у турі прямого вибування).
  • У Львові облаштують 15 нових платних парковок. Аби майданчики запрацювали, управління патрульної поліції та районні адміністрації мають погодити схеми паркування. Після цього необхідно нанести розмітку, встановити відповідні дорожні знаки та інформаційні щити із тарифами та способами оплати. Про те, де саме облаштують нові паркомісця, читайте тут.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності