Дізнайтеся, чим снідають ведмеді: притулок «Домажир» запрошує на ексклюзивну екскурсію

Дізнайтеся, чим снідають ведмеді: притулок «Домажир» запрошує на ексклюзивну екскурсію

Вхідний квиток можна отримати, обмінявши його на гарбуз

У суботу, 29 жовтня, о 09:00 є можливість побачити, що їдять ведмеді на сніданок. А під час вечірніх екскурсій, які відбуватимуться о 16:00 та 17:00, довідатись таємничі історії та легенди про ведмедів.

Про таке пишуть на сайті Львівської обласної військової адміністрації.

У «Домажирі» запевняють, що зранку ведмеді найбільш активні, і є більше шансів зустріти усіх. Зокрема, і ведмедя Бахмута, який з початку вересня мешкає у ведмежому притулку.

Бахмута залишили у приватній оселі в Донецькій області. Він опинився без їжі та води, був знесилений та у стані сильного стресу. Бахмуту знадобився час, щоб звикнути до нового середовища та вийти у свій природній вольєр.

«Зараз ведмідь спокійний і сміливіший, щоб досліджувати нове місце проживання та ласувати їжею, яку йому дають доглядачі», йдеться у повідомленні. 

Під час ранкової екскурсії відвідувачі оглядатимуть ветеринарний кабінет, кухню, на якій ведмедям готують їсти, та почують багато цікавих фактів про кожного з них.

У кафе «Мед та ягода» сніданок передбачений і для учасників екскурсії.

Цікаві факти про життя бурих ведмедів, а також легенди і таємничі історії про цих тварин є у програмі вечірньої екскурсійної прогулянки. 

Організатори наголошують, що кількість місць на екскурсії обмежена. Тож закликають поспішати з реєстрацією, яка відбувається за номером телефону: +380 67 509 30 58.

Вартість для однієї людини — 400 грн, дітям до 7 років надається 50% знижка. 

На відвідувачів притулку також чекає багато цікавого: тематична фотозона для яскравих фото на згадку та майстер-клас з приготування гарбузових смаколиків для ведмедів.

Якщо ж відвідувач задекоруєте свій гарбуз самостійно і привезете у притулок, то зможе обміняти його на вхідний квиток. 

Нагадаємо, що Домівка врятованих тварин запрошує на благодійний осінній ярмарок, щоб зібрати гроші на утримання тварин взимку.

Додамо, щоб мати змогу продовжувати допомагати тваринам, які опинились без господарів у час війни, Домівка врятованих тварин розпочала будівництво нового притулку поблизу Львова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності