Новітня клініка з протезування та реконструкції: як на Львівщині працюватиме проєкт Superhumans

Новітня клініка з протезування та реконструкції: як на Львівщині працюватиме проєкт Superhumans

До центру Superhumans будуть залучені найкращі медичні спеціалісти із США та ЄС

На Львівщині з’явиться новітня клініка Superhumans. Вона спеціалізуватиметься на протезуванні для дорослих і дітей, хірургічних операціях із реконструкції та відновлення понівечених частин тіла або обличчя, а також лікуванні посттравматичного стресового розладу.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Зазначається, що українські захисники матимуть доступ до сучасної та новітньої медицини, яка вже сьогодні існує у провідних клініках світу та рятує життя.

Війна суттєво вплинула на медичну систему України та повністю перелаштувала її на військові рейки. Зараз хочеться розвивати найближче майбутнє, яке вже сьогодні працює у провідних та успішних клініках США та Європи, аби показати, що в Україні може бути ще краще, і це цілком можливо. Наслідки війни призводять до збільшення кількості травмованих пацієнтів, які потребують фізичної реабілітації та нових видів реконструктивної хірургії. Все це вимагає термінового реагування системи охорони здоров’я та комплексних швидких рішень. Одним із таких рішень є проект Superhumans

міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко

Міністр зазначив, що створення такої клініки є прикладом державного та приватного партнерства. Воно відбуватиметься через модернізацію та переустаткування державної лікарні, яка нині діє в регіоні. Наразі розпочалася підготовка до реконструкції.

Крім того, до центру Superhumans будуть залучені найкращі медичні спеціалісти із США та ЄС. Згодом на базі Superhumans планують створити також освітній тренінговий центр для медиків з України і світу — зараз українські спеціалісти накопичують величезний досвід лікування бойових травм та зможуть ділитися ним із колегами з усього світу.

Зазначимо, що Superhumans керуватиметься незалежною радою директорів та медичною радою. До складу правління проєкту Superhumans приєдналася перша леді України Олена Зеленська, а до медичної ради — міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Нагадаємо, в Україні спростять отримання протезів та реабілітаційних послуг. Для цього у лікарнях створять мультидисциплінарні реабілітаційні команди. Це дозволить розпочати підготовку до протезування на ранньому етапі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності