Віялові відключення у Новому Роздолі: графік вимкнення світла

Віялові відключення у Новому Роздолі: графік вимкнення світла
Фото: pexels

Вулиці Нового Роздолу входять до 4 групи відключення електроенергії

Новий Розділ Львівської області житиме за спецграфіком відключення електроенергії. Його оприлюднили у ПрАТ «Львівобленерго».

Обласні енергетики зазначили, що інформація не може відповідати дійсності на 100%, адже залежить від різних чинників, в тому числі від навантаження на електромережі.

Вулиці Нового Роздолу входять до 4 групи відключення електроенергії. Це означає, що вулиці міста будуть відключатися від постачання електрики в різний час доби.

До групи 4 належать такі вулиці Нового Роздолу: Вигіння, Малехівська, Миколаївська, Наддністрянська, проспект Малехівський, Пряма.

Ці вулиці міста відключатимуть за таким графіком:

  • п’ятниця, 28 жовтня, 19:00-23:00;
  • субота, 29 жовтня, 7:00-11:00;
  • неділя, 30 жовтня, 11:00-15:00.

Перевірити приналежність до певної групи можна за номером будинку у сервісі пошуку, за часом фактичного відключення або за повідомленням у чат-ботах у Viber і Telegram.

Опубліковані дані не є сталими й час відключень може змінюватися, зокрема з таких причин:

  • збільшуватись на одну годину, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань;
  • під час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, адже їх може атакувати ворог. Це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

Нагадаємо, 25 жовтня на території Львівської області запровадили віялові відключення для населення. Їх ввели у всіх районах області та частково у Львові, орієнтовно 3% від загальної потужності.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності