Відключення електроенергії у Миколаєві: коли у місті не буде світла

Відключення електроенергії у Миколаєві: коли у місті не буде світла

Вулиці Миколаєва входять до групи 1, групи 2 і групи 4 відключень електроенергії

Місто Миколаїв Львівської області отримало графік відключення електроенергії. Відповідний перелік із назвами населених пунктів і вулиць оприлюднили у ПрАТ «Львівобленерго».

Обласні енергетики зазначили, що інформація не може відповідати дійсності на 100%, адже залежить від різних чинників, у тому числі від навантаження на електромережі.

Вулиці Миколаєва входять до групи 1, групи 2 і групи 4 відключень електроенергії. Це означає, що вулиці міста будуть без світла в різний час доби.

До групи 1 належать такі вулиці Миколаєва: Залізнична і Привокзальна.

Ці вулиці міста відключатимуть:

  • субота, 29 жовтня, 11:00-15:00;
  • неділя, 30 жовтня, 15:00-19:00.

До групи 2 входять:

400-річчя Миколаєва, Б. Хмельницького, Бічна Шевченка, Базарна, Біласа і Данил., Богуна, Болоня, Будівельників, Проектний, В. Великого, В. Кіндрацького, Винниченка, Вишнева, Возз’єднання, Вороного, Гагаріна, Галана, Гаражі, Гончарів, Григорія Величка, Грушевського, Галицького, Дорошенка, Дружби, Заньковецької, Зелена, Зелена бічна, Франка, Київська, Коновальця, Копачів, Космонавтів, Котляревського, Крушельницької, Лісна, Лисенка, Львівська, Карпатського, Міцкевича, Мазепи, Миру, Мочульського, Наливайка, О. Олеся, Олімпійська, Південна, Підлісся, Пилипа Орлика, Підлісся, Площа Ринок, Повстанців, Полідовичів, пр. Зелений, пр. Новий, Прийма, РИЙМА, пров. Возз’єднання, Пров Бандери, пров. Зелений, пров. Наливайка, провулок Радів, Проектний, Просвіти, Шухевича, Освіти, Радів, Ринок, Бандери, Сагайдачного, Садова, Стасіва, Стефаника, Тарла, Тарнавського, Кравченка, Устияновича, Федусевичів, Федьковича, Чайковського, Чешика, Чорновола, Шевченка, Шептицького, Мудрого.

Ці вулиці будуть без світла:

  • субота, 29 жовтня, 15:00-19:00;
  • неділя, 30 жовтня, 19:00-23:00.

До групи 4 належить вулиця Данила Галицького. Її мешканці залишаться без електроенергії:

  • субота, 29 жовтня, 7:00-11:00;
  • неділя, 30 жовтня, 11:00-15:00.

Перевірити приналежність до певної групи можна за номером будинку у сервісі пошуку, за часом фактичного відключення або за повідомленням у чат-ботах у Viber і Telegram.

Опубліковані дані не є сталими й час відключень може змінюватися, зокрема з таких причин:

  • збільшуватись на одну годину, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань;
  • під час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, адже їх може атакувати ворог. Це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

Нагадаємо, 25 жовтня на території Львівської області запровадили віялові відключення для населення. Їх ввели у всіх районах області та частково у Львові, орієнтовно 3% від загальної потужності.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності