• Головна
  • Новини Львівщини
  • Чотири тривоги за добу та нова очільниця департаменту фінансової політики ЛМР: головні новини Львівщини за 26 жовтня

Чотири тривоги за добу та нова очільниця департаменту фінансової політики ЛМР: головні новини Львівщини за 26 жовтня

Чотири тривоги за добу та нова очільниця департаменту фінансової політики ЛМР: головні новини Львівщини за 26 жовтня
  • 26 жовтня на Львівщині повітряну тривогу оголошували аж чотири рази. Вперше тривога на Львівщині пролунала о 15:12, вона тривала годину і 15 хвилин. Потім у Львівській області вдруге оголосили повітряну тривогу. Про небезпеку сповістили о 17:48. Також тривога лунала о 18:45 і о 21:34. На щастя, жодного разу небезпека не справдилась.
  • Новою директоркою департаменту фінансової політики Львівської міської ради стала Вікторія Довжик. Андрій Садовий вже підписав розпорядження про призначення нового керівника. До цього вона виконувала обов’язки директора цього департаменту. Біографічну довідку Вікторії Довжик читайте за посиланням.
  • Ще 12 громад Львівської області отримали нові шкільні автобуси від українського виробника. Всього Львівська ОВА закупила централізовано за кошти обласного бюджету та за рахунок співфінансування територіальних громад 126 «Школяриків». Транспорт отримають як ті територіальні громади, які з початком повномасштабної війни віддали свої «Школярики» на потреби наших воїнів, так і ті громади, де автобуси потребують заміни через термін експлуатації.
  • Управління спорту та управління освіти Львова створять спортивні шкільні ліги. Шкільні ліги із різних видів спорту проводитимуть щорічно серед львівських школярів з 15 жовтня до 15 травня. Вже цього навчального року планують провести шкільні ліги з футзалу, волейболу та баскетболу.
  • У Львові за 352,8 тис. гривень розширять функціонал забезпечення «Гарячої лінії міста». Роботи з розширення функціоналу мають виконати до кінця цього року

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності