Ще 6 машин вирушили зі Львівщини на передову

Ще 6 машин вирушили зі Львівщини на передову

Їх передали в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи»

Ще 6 машин вирушили зі Львівщини до наших оборонців на передову в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи».

Про це на своїй сторінці написав голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Небайдужі жителі області продовжують долучатись до ініціативи. Чи не кожного дня з різних районів нашої області до захисників і захисниць вирушає транспорт, укомплектований продуктами, амуніцією та всім необхідним. Кожна автівка це чиєсь врятоване життя, це люди, які доїхали туди, куди потрібно, це важливий вантаж, який доправили вчасно. Це внесок у перемогу над окупантом», йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 2 жовтня перетнули «екватор» проєкту «1000 автомобілів свободи». У межах ініціативи зі Львівщини на фронт передали ще 33 машини. Того дня відправили п’ятисоте авто. А це вже «екватор» проєкту.

У вівторок, 27 вересня, з Львівщини на фронт для українських захисників та захисниць передали ще три автомобілі в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи».

Раніше британські благодійники та діаспора спільно придбали автомобілі на замовлення військових та передали їх у співпраці з благодійним фондом «Ukrainian Angels Foundation». Транспорт вирушив до 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, 63-го батальйону 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України та 26-ї артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича.

Також ІТ-компанія «SoftServe» придбає 29 автомобілів швидкої допомоги та обладнання до них у межах ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького «1000 автомобілів свободи».

29 вересня на фронт до захисників з Львівщини поїхали п’ять автомобілів високої прохідності та одна «швидка». Їх передали в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи».

5 вересня зі Львівщини на передову вирушили ще 17 автівок.

А 20 липня в межах проєкту «1000 автомобілів свободи» з Львівщини на фронт передали ще 12 укомплектованих автомобілів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності