На Львівщині пограбували військового: зловмисникам загрожує до восьми років ув’язнення

На Львівщині пограбували військового: зловмисникам загрожує до восьми років ув’язнення

До скоєння крадіжки причетні 38-річна жінка та 45–річний чоловік, мешканці сусідньої області

У Червоноградському районі Львівщини правоохоронці спіймали зловмисників, які вкрали гроші, що належали військовослужбовцю Збройних Сил України. У цьому правоохоронцям допомогли камери відеоспостереження.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

Повідомлення про крадіжку значної суми коштів з приватного будинку в одному зі сіл Червоноградського району надійшло в поліцію опівдні 24 жовтня. За словами заявниці, гроші належали її брату — військовослужбовцю ЗСУ, який протягом багатьох місяців воює на фронті.

Поліцейські обстежили територію домогосподарства та будинок і встановили, що на той час мешканці перебували в іншій будівлі, а зловмисник проник у помешкання через вхідні двері та втік через вікно.

В рамках програми «Безпечна Львівщина» у населеному пункті на вулицях встановлені камери відеоспостереження, тож поліцейські, вивчивши записи, встановили, що до скоєння злочину може бути причетна жінка, яка вийшла із села на автодорогу, сіла в автомобіль «Фольксваген Пасат», який її очікував, та поїхала в напрямку до Червонограда

начальник Червоноградського районного відділу поліції, підполковник поліції Василь Шимон

Правоохоронці відстежили маршрут пересування авто та виявили його на території Волинської області. З’ясувалося, що до скоєння крадіжки причетні 38-річна жінка та 45–річний чоловік, мешканці сусідньої області. Гроші та інші речові докази у них вилучили.

Проти зловмисників відкрили кримінальне провадження, їм загрожує до восьми років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Львові поліцейські затримали ймовірну зловмисницю, яку підозрюють у крадіжці з магазину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності