Ще 11 автомобілів передали з Львівщини у зону бойових дій

Ще 11 автомобілів передали з Львівщини у зону бойових дій

Усі транспортні засоби укомплектували маскувальними сітками для автомобілів, каністрами дизпалива та запасними шинами для автівок

У межах ініціативи Максима Козицького «1000 автомобілів свободи» та за сприяння заступника начальника ЛОВА Юрія Бучка начальник Самбірської РВА Іван Ільчишин разом із місцевим підприємцем Ярославом Стародубом передали від волонтерів з Естонії «United Delivery Mission» 11 автівок у зону проведення бойових дій.  

Про це пишуть на сайті Львівської обласної військової адміністрації.

«Усі транспортні засоби укомплектовані повними баками солярки, маскувальними сітками для автомобілів, каністрами дизпалива, запасними шинами це те, що справді потрібно нашим захисникам та захисницям на фронті. Висловлюємо щирі слова вдячності естонським друзям за таку важливу допомогу для України!», наголосив Юрій Бучко.

Один із автомобілів — карета швидкої допомоги з необхідними медикаментами для військових.

Нагадаємо, 2 жовтня перетнули «екватор» проєкту «1000 автомобілів свободи». У межах ініціативи зі Львівщини на фронт передали ще 33 машини. Того дня відправили п’ятисоте авто. А це вже «екватор» проєкту.

У вівторок, 27 вересня, з Львівщини на фронт для українських захисників та захисниць передали ще три автомобілі в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи».

Раніше британські благодійники та діаспора спільно придбали автомобілі на замовлення військових та передали їх у співпраці з благодійним фондом «Ukrainian Angels Foundation». Транспорт вирушив до 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, 63-го батальйону 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України та 26-ї артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича.

Також ІТ-компанія «SoftServe» придбає 29 автомобілів швидкої допомоги та обладнання до них у межах ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького «1000 автомобілів свободи».

29 вересня на фронт до захисників з Львівщини поїхали п’ять автомобілів високої прохідності та одна «швидка». Їх передали в межах ініціативи «1000 автомобілів свободи».

5 вересня зі Львівщини на передову вирушили ще 17 автівок.

А 20 липня в межах проєкту «1000 автомобілів свободи» з Львівщини на фронт передали ще 12 укомплектованих автомобілів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності